Parijs en Disneyland reizen Algemene informatie

Algemene informatie

045-5327711

Veel gestelde vragen Disneyland Paris:

Ga goed voorbereid op reis naar Disneyland Paris.

Wij hebben geprobeerd om zo goed mogelijk de meest voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan vooral contact met ons op via: (+31)045-5327711 via info@ceno-travel.com of via het contactformulier.

Bestelproces Disneyland Paris arrangementen en losse tickets

1. Reservering uw tickets of hotelarrangement via onze website
2. Binnen 24 uur ontvangt u bevestiging/factuur. Binnen 24 uur mag u uw boeking ook nog kosteloos annuleren.
3. Betaal gemakkelijk via de bijgevoegde iDEAL/Paypal/Creditcard button in de factuur
4. Na ontvangst versturen wij uw entreetickets en/of hotelvoucher naar uw thuisadres. 

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

In ca. 90% van de gevallen hebben wij uw gereserveerde Disneyland Paris entreetickets op vooraad worden deze direct na ontvangst van uw betaling per PostNL of UPS-koerier aangetekend verzonden. Levering zal in dat geval al de volgende werkdag plaatsvinden. (Uiteraard na ontvangst van uw betaling). Tickets die niet voorradig zijn worden uiterlijk 10 dagen voor uw gekozen bezoekdatum geleverd. 

Last minute bestelling? Veel tickets zijn ook verkrijgbaar als e-ticket. Deze kunt u dezelfde werkdag per e-mail ontvangen.

Neem bij twijfel over de haalbaarheid van uw levering gerust contact met ons op via 045-5327711 of via info@ceno-travel.com 

Zijn de 2, 3 en 4 daagse tickets geldig in beide Disney Parken?

Ja, de 2, 3 en 4 daagse zijn altijd geldig voor zowel het Disneyland Park alsook voor de Walt Disney Studios. Bij tickets voor 1 dag bestaat de keuze uit 1 of 2 parken.

Is mijn betaling wel goed ontvangen?

Om te controleren of uw betaling reeds bij ons is verwerkt, kunt u gebruik maken van de betaalbuttons in de factuur. Met een klik op de bijv. de iDeal-button, zit u direct het openstaande bedrag óf u kunt zien dat de factuur volledig is betaald.

Met een groep naar Disneyland Parijs?

Voor groepen vanaf 20 personen kunt u bij ons terecht voor een speciale aanbiedingen op maat met spectaculaire groepstarieven voor tickets en/of verblijf.

Disneyland Paris ticket- en hotelarrangementen

Verschillende tickettypes en seizoenen:

Verblijfsduur:

  • 1 dag 1 park
  • 1 dag 2 parken
  • 2 dagen 2 parken
  • 3 dagen 3 parken

Seizoenen

Enkel bij 1-daagse tickets vindt u de keuze tussen verschillende seizoenen. Geen zorgen, in onze kalenders is het juiste ticket reeds voor u verwerkt en ontvangt u altijd het juiste ticket voor de gekozen datum. 

  • MINI
  • MAGIC
  • SUPER MAGIC
  • SUPER MAGIC PLUS
Bekijk de actuele Disney ticket seizoenskalender: Mountain View
 

Disneyland Paris Extra Services

Wat is FASTPASS en hoe werkt het?

FASTPASS is een GRATIS tijdbesparende service (bij onze entreetickets inbegrepen), die de wachttijd verkort en waarmee u tot bepaalde attracties in een paar minuten toegang krijgt. Bekijk een handige instructievideo:

 

Disney Parken - shows - attracties en meer

Hoeveel dagen moet ik inplannen om de beide Disney Parken te bezoeken?

Binnen Disneyland Resort Paris zijn twee magische themaparken te vinden.

  • Disneyland Park
  • Walt Disney Studios 

Het Disneyland Park telt vijf themalanden vol verrassingen. Twee dagen is ideaal. Het Walt Disney Studios Park telt vier zones vol avontuur. Plan een hele dag om alles te zien.

Wat zijn de openingstijden van de Disney Parken?

Disneyland Paris is iedere dag van het jaar geopend. De openingstijden variëren per seizoen en de meest actuele informatie kunt u vinden via: 

http://www.disneylandparis.nl/agenda/park-tijden/ 

Welke attracties worden er gerenoveerd of verbouwd tijdens mijn verblijf?

Bekijk het actuele verbouwingsoverzicht online of kijk op de lijst die bij de ingang van het Park hangt. Hoewel er altijd een heleboel te doen is in Disneyland Paris, kan het helaas zijn dat bepaalde attracties gesloten zijn omdat ze moeten worden verbouwd. Dat is nodig om het hele jaar aan onze hoge eisen te kunnen voldoen.

Actuele informatie: Disneyland® Paris website

Disneyland Parijs boeken bij C&O Travel

Hoe kan C&O Travel haar lage prijzen hanteren?

C&O Travel verzorgt wekelijks Disneyland tickets voor grotere groepen. Hierdoor nemen wij wekelijks meerdere tickets af van Disneyland, waardoor wij de beste prijs kunnen aanbieden. Daarbij werkt ANVR Reisorganisatie C&O Travel al vanaf de opening van het Disney Resort in 1992 actief samen met Disneyland Parijs en verkopen wij losse tickets, hotelpackages en busreizen. Zowel grote bedrijven als ook gezinnen en bijvoorbeeld vriendengroepen boeken bij C&O Travel. Zo is C&O Travel ondertussen officieel preferred partner van Disneyland Parijs met meer dan 20.000 verkochte tickets per jaar. 

Hoe kan ik online toegangstickets en/of hotelarrangementen Disneyland Parijs boeken? 

U kunt uw toegangstickets voor de Parken of arrangement 24 uur per dag boeken via onze handige en veilige online boekingsservice. Bekijk een overzicht van onze:
Losse tickets
Hotelarrangementen inclusief tickets

Hoe ontvang ik mijn tickets wanneer ik deze online heb besteld? 

Uw tickets worden naar het adres gestuurd dat u bij het boeken hebt opgegeven. Indien u een alternatief leveradres wenst, kunt u dit in de opmerkingen bij uw boeking vermelden. 

Informatie na reservering

Ik heb geen boekingsbevestiging ontvangen? Hoe kan dat?

Binnen 24 uur dient u een boekingsbevestiging te ontvangen via de e-mail. Af en toe komt het wel eens voor dat de boekingsbevestiging bij de SPAM mail terechtkomt. Wij adviseren u om daar eerst te kijken, voordat u contact met ons opneemt. 

Met de kinderen naar Disneyland Parijs

Zijn er speciale services en attracties voor baby's en peuters? Voor gezinnen met jonge kinderen is er van alles te doen in Disneyland® Paris:
• Ontdek samen de 5 magische Landen van het Disneyland® Park.
• Geniet van de rustige ritten en speelplekken die speciaal voor de kleintjes zijn ontworpen.
• Bekijk de prachtige films en animatie van het Walt Disney Studios® Park.
• Ontmoet alle geliefde Disney figuren. Disneyland® Paris biedt een hele reeks voorzieningen voor baby's en kinderen, waarmee uw bezoek nog aangenamer en eenvoudiger wordt.

Welke attracties zijn voor mijn kind geschikt?

Disneyland Paris heeft attracties voor kinderen van alle leeftijden. Bij iedere attractie zijn eventuele beperkingen met symbolen aangegeven.

Is er een crèche in de Disney Parken?
Er is geen crèche in de Disney® Parken.

Maar ouders die een ritje willen maken in een attractie die niet voor kleine kinderen toegankelijk is, kunnen gebruikmaken van Baby Switch, een gratis service waarmee u om de beurt een rit kunt maken zonder twee keer in de rij te hoeven staan.

Bang voor regen?

90% van de attracties zijn te gebruiken bij regen. Hierdoor is Disneyland Parijs ook uiterst geschikt bij slecht weer.

Rolstoel- en Buggyverhuurpunten

Wanneer u gebruik wenst te maken van een buggy of rolstoel, kunt u deze huren bij Town Square Terrace in het Disneyland Park of bij de Studio Services in de Walt Disney Studio's.