Educatieve Schoolreizen Parijs

045-5327711

C&O Travel, nét iets beter naar Parijs!

Wat is er nu leuker dan samen een schoolreis naar de meest romantische stad van Europa? 
Parijs is niet alleen romantisch maar kent ook een rijke geschiedenis en ligt op een gunstige reisafstand van Nederland. 
 
Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van schoolreizen naar Parijs. U geeft ons aan wat uw wensen zijn, en wij maken vervolgens een reisprogramma geheel voor u op maat.  

Educatieve en "fun" activiteiten tijdens uw schoolreis Parijs: 

  • Fietsen door Parijs met Nederlandstalige gids
  • Bezoek de Parijse catacomben
  • Net als in de film: de Da Vinci route
  • Hamburgers eten in het hardrock Café
  • Picknicken in Jardin du Luxembourg
Meer informatie ...
Minder informatie ...

Schoolreis accomodaties met attractieve prijzen

Wij werken sinds jaar en dag samen met een aantal verschillende hotels in verschillende prijscategorieën. Wij zorgen voor een nette accomodatie op bereisbare afstand van het centrum van Parijs, of als het budget iets hoger ligt, een hotel binnen de pereferique. Het is uiteraard ook mogelijk om in een hostel of op een camping te verblijven. 

Disneyland resort Paris®

C&O Travel is preferred partner van Disneyland Parijs. Beleef de magie en gun de leerlingen een dagje Disneyland Parijs tijdens hun schoolreis. Disneyland biedt zeer voordelige tarieven voor scholieren, waarbij begeleiders vaak helemaal gratis zijn. 

Schoolreis Parijs/Disneyland - vrijblijvende offerte op maat!
Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende maatwerk offerte van een van onze Parijs en Disneyland specialisten.
Hoeveel is 3 + 4?