Parijs en Disneyland reizen Disneyland busreizen

Disneyland busreizen

045-5327711

Disneyland® Parijs busreizen kindvriendelijk en lekker voordelig!

Ervaar Disneyland Parijs met één van de comfortabele busreizen van C&O Travel. Dé Disneyland specialist in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie ...
Minder informatie ...

Al bijna 25 jaar, sinds de opening van Disneyland Resort Paris bieden wij de laagste prijs voor entreetickets en verblijf. Voeg daaraan toe: een comfortabele comfort class touring car en beleef een zorgeloos en magisch Disney vakantie. Bent u dus op zoek naar een busreis naar Disneyland aanbieding, zoek dan niet verder en bekijk ons aanbod.

C&O Travel organiseert ook haar "net iets beter" busreizen naar Parijs, Londen, Kerstmarkten in Noord-West Europa en verschillende concerten en sportevenementen.

Disneyland busreizen incl. hotel B&B

 

C&O travel, nét iets beter: 2 daagse busreizen Disneyland Parijs

- Korte opstaproute
- Comfort class bussen met veel beenruimte
- Disneyfilms tijdens de reis
- Verblijf in recent geopend modern B&B hotel 

»» Meer informatie: Disneyland busreizen incl. hotel B&B

Vanaf de opening van het Disneyland resort in 1992 zijn wij als ANVR reisorganisatie actief in het organiseren van busreizen naar dit magiche familiepretpark. Disneyland is magisch voor jong en oud, en in combinatie met een luxe busreis komt u volledig uitegerust aan.

C&O Travel busreis met luxe comfort class touringcar

C&O Travel reist met u comfortabel naar Disneyland Parijs met een luxe touringcar niet ouder als 3 jaar. De busreis naar Disneyland is relaxed omdat wij zorg dragen voor voldoende beenruimte en met name een ervaren chauffeur die regelmatig onderweg is naar Disneyland. In de bus is een bar, toilet, airco en DVD speler aanwezig. Ook is er in de bus frisdrank, koffie en thee te verkrijgen. 

Geen lange opstaproutes bij uw kids busreis bij C&O Travel

C&O Travel hanteert korte opstaproutes waarbij er maximaal 4 opstapplaatsen zijn. Wij kiezen hiervoor zodat u niet langer dan nodig in de bus hoeft te zitten. Wij adviseren u 10 minuten voor de gecommuniceerde opstaptijd aanwezig te zijn, zodat de opstap snel verloopt. 

Busreis naar Disneyland met hotel binnen Disney resort

C&O Travel kiest voor hotels binnen het Disneyland Parijs resort. Bij onze C&O Travel kids busreis wordt u eerst bij het hotel afgezet en zal de chauffeur voor u nagaan of de kamers al beschikbaar zijn. Wanneer dit niet het geval is, mag u uw bagage in het bagagedepot plaatsen. U reist gemakkelijk met de gratis Disney® shuttle service richting de hoofdingang van de parken. De bus haalt u op de dag van de thuisreis bij de parken op, zodat u niet eerst naar uw hotel hoeft te reizen. 

Disney films en kleurplaten 

Tijdens uw kids busreis naar Disneyland krijgen uw kids de nieuwste Disney films te zien en worden er kleurplaten uitgedeeld. Zo kan de voorpret alvast beginnen.